Help Iris Bouwen!

 

Op deze pagina vraag ik aandacht voor het plan ‘Help Iris Bouwen’ 
Sinds 2017 zijn we bezig om de woonwens van Iris in vervulling te laten gaan.

 

 

En dat lijkt nu bijna te gaan lukken…

Wie is Iris? Dit is Iris!

43 jaar – sportief,  actief  en een enorme volhouder.
Elke dag loopt zij 15 kilometer met haar honden langs de rivier. De uiterwaarden tussen Millingen en het Duitse Bimmen kent zij beter dan wie ook. 
Haar dagen brengt zij door met de verzorging van haar twee Border Terriërs en alles wat daar bij komt kijken. Daarnaast houdt ze van tekenen en van de muziek van Bruce Springsteen en Miss  Montreal.

Iris woont samen met Wiet en Anja in een huurwoning  in Millingen aan de Rijn.
Zij droomt al heel lang van een eigen huisje.  Deze wens is meer dan logisch en ook reëel, want met begeleiding kan zij goed zelfstandig wonen.

Iris heeft het talent om te kijken naar datgene wat ze wel kan.  En daar past het runnen van een eigen huishouding helemaal in.

Een eigen huisje  in de tuin ( in het zicht van Wiet en Anja) is een fantastische  oplossing voor haar woonwens van nu en in de toekomst.

Op weg naar dit grote doel komen we lastige obstakels tegen.  Met een Wajong-uitkering bijvoorbeeld kun je geen hypotheek voor een mantelzorgwoning ontvangen en zonder hypotheek kun je geen starterslening bij de gemeente aanvragen.


Dit maakt het dus onmogelijk om zonder hulp van vrienden, familie en weldoeners de wens te vervullen.

Daarom starten we dit plan ‘Help Iris Bouwen’.

 

 

 

Er zijn al een aantal grote stappen gemaakt.

Het bouwrijp maken wordt geregeld en met eigen financiële middelen (wiet, anja, najade, iris) hebben we de helft van het huisje al ‘staan’.

 

Nu nog de andere helft in de vorm van sponsoring of donaties.

Wil je meedoen? Lees dan verder in ‘Help Iris Bouwen ’

 

Als je via anjamiddelkoop@chello.nl concreet aangeeft waarmee je Iris wil helpen, dan is dat een geweldige toezegging. We komen er op terug als ook daadwerkelijk blijkt dat het woonplan met alle hulp gaat lukken.

 

 

 

Help Iris bouwen!